Новорічні свята

Святий Миколай та Новий Рік. Сніг, іграшки, гірлянди, запах мандаринок, атмосфера добра, казки та дитинства, і головна новорічна гостя – пухнаста красуня ялинка.

З початку грудня ДП “Білокуракинське ЛМГ” розпочинає новорічну кампанію з продажу ялинок. Всі бажаючі можуть звернутися до Білокуракинського лісництва та придбати зелену красуню з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 16:00. Також роздрібний продаж здійснюють Олексіївське, Лозно-Олександрівське та Троїцьке лісництва.

При купівлі кожна ялинка обов’язково маркується биркою зі штрих-кодом, яка підтверджує законність її заготівлі та реалізації. Ялинка, у якої відсутня бирка, кваліфікується як незаконно зрубана відповідно до статті 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення – накладення штрафу на громадян від тридцяти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 – 1020 грн) і на посадових осіб – від ста п’ятидесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (2550 – 5100 грн).

ДП “Білокуракинське ЛМГ” закликає громадян не порушувати закон, вітає з наступаючими святами та щиро бажає здоров’я, благополуччя та здійснення бажань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *