Незабаром новорічні свята

 

Кінець листопада  порадував нас першим снігом, якого так чекали дітлахи. З приходом зими кожний з нас, і малеча, і дорослі, покладають великі надії на зміни та на підсвідомому рівні чекають та вірять у казку.

Перший сніг означає для людей настання Святого Миколая та Нового року. Та які ж новорічні свята без головної героїні, яка і буде задавати святковий настрій, та під якою будуть чекати подарунків дітлахи. Це, без сумніву, – лісова красуня Ялинка.

З появою ялинки в домі змінюється настрій, самопочуття, на задній план відходять всі негаразди та хвилювання. Зʼявляється відчуття чогось казкового та чарівного. Але це не означає, що ялинку можна спиляти в лісі самостійно. За це Кримінальним кодексом України передбачено накладання штрафу.

Саме тому ДП «Білокуракинське ЛМГ» щорічно проводить реалізацію новорічної ялинки. Задовольнити потреби населення в новорічних красунях зможуть Білокуракинське, Олексіївське, Лозно-Олександрівське та Троїцьке лісництва в необмеженій кількості. Придбати ялинку можна в найближчому до вас лісництві щодня, крім неділі, починаючи з 08:00 ранку, а в базарні дні на  базарних площадках.

Білокуракінмісця продажу ялинок в 2017 році

Головний лісничий

ДП «Білокуракинське ЛМГ»                                                       Сухоставський О.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *